Welkom op mattresses-information.com


De internationale website met informatie over matrassen.

Met deze website willen we u informeren over de verschillen tussen alle matrassen die op de markt zijn.

De gemiddelde mens - mits gezond en mobiel - brengt ongeveer een derde deel van zijn leven slapend door. In onze Westerse wereld gebeurt dat slapen meestal op een matras. De matras is dan ook een zeer belangrijk element in ons leven. Een matras die niet doet wat hij moet doen, heeft een negatieve invloed op onze nachtrust en verstoort daarmee bovendien ons functioneren als we wakker zijn. Zeker op de langere termijn.

Goed slapen is overigens niet alleen een kwestie van een goed matras. Ook factoren als onze fysieke en geestelijke gesteldheid en de omgeving waarin we slapen, spelen een belangrijke rol. De kwaliteit van een matras moet dan ook worden afgestemd op persoonlijke gezondheid- en comfortaspecten over een langere periode.

In de praktijk wordt de keuze voor een bepaald type matras bepaald op grond van meerdere criteria. Naast de kwaliteit, de eigenschappen en het uiterlijk van de matras zelf, wordt gekeken naar bijvoorbeeld de persoonlijke kenmerken van de toekomstige gebruiker en de omgeving waarin de matras wordt gebruikt. Ook de portemonnee van de koper speelt een belangrijke rol.

Met deze website geven wij u meer informatie over de verschillen tussen de matrassen en geven wij tips over welk matras het beste bij u past!

 


your language / uw taal / votre langue / ihre sprache

Sponsored by: RHF Matrassen © 2007 mattresses-information.com. All rights reserved.