Tips voor een goede nachtrust


1) Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Het is de meest voorkomende oorzaak van slaap-klachten, vooral omdat veel mensen de neiging om hun matrassen te houden voor meer dan 15 jaar wanneer ze eigenlijk moeten worden na max 10 jaar. Een hoge kwaliteit matras kan leiden tot een meer rustgevende slaap alsmede hulp bij algemene rugproblemen en irritaties.
2) Gebruik uw slaapkamer alleen om te slapen. Vermijd TV kijken in uw bed of werken bij een bureau in uw slaapkamer. Om het beste nachtrust mogelijk te maken is het aangeraden om alleen uw slaapkamer te gebruiken om te slapen, anders kan het onbewust moeilijk zijn om te ontspannen wanneer je probeert te slapen.
3) Vermijd stimulerende middelen. Dit omvat alcohol, roken en cafe´ne. Veel mensen drinken alcohol in de avond om hen te helpen om te slapen. Echter, hoewel het zal u helpen om in te slapen, zal het slapen van een veel lagere kwaliteit zijn, omdat alcohol leidt tot een onrustige slaap. Cafe´ne zorgt ervoor dat het tegenovergestelde probleem - het maakt het moeilijk om te slapen in de eerste plaats, en roken is over het algemeen slecht als het kan leiden tot ademhalingsmoeilijkheden tijdens de nacht.
4) Stel de kamertemperatuur in. De ideale temperatuur om te slapen is iets koeler dan de kamertemperatuur. Het is erg moeilijk om een goede nachtrust in een warme en benauwde kamer te krijgen.
5) Oefening Tijdens de Dag. De meest voorkomende reden voor mensen die niet in staat om te slapen, is dat ze gewoon niet moe genoeg zijn. sporten gedurende de dag zal je helpen met dit probleem door vermoeiendheid van je spieren. Sport ook weer niet te dicht voor het slapen gaan.

 


your language / uw taal / votre langue / ihre sprache

Sponsored by: RHF Matrassen © 2007 mattresses-information.com. All rights reserved.